обучение амазон

Днес ви представяме 11 причини да продавате в Амазон

Търсите ли възможност за бизнес, която ще ви даде свободата да задавате собствените си часове и да работите как и когато искате? Без да се налага да сте на нечия линия или да продавате на приятелите си?

Това звучи като крайна цел, нали?

Развълнуван съм да ви кажа, че точно това открих при продажбите в Amazon, използвайки тяхните програми Fulfillment By Amazon (FBA), Fulfillment by Merchant (FBM). Ще говорим повече за двете опции по-надолу в темата.

В днешния пост ще споделя с вас топ 11 причини, поради които продажбите в Amazon са най-добрата платформа

1. Ниски Начални разходи!

Един от най-големите проблеми при започването на всеки бизнес е, че трябва да имате пари предварително (капитал). Някои фирми харчат повече от десетки хиляди долари, за да започнат.

Не и амазонския бизнес! Можете да започнете с МНОГО МНОГО пари в брой. Можете да започнете с предмети, които имате вкъщи или дори източник на инвентар от магазини за пестеливост или продажби на двор (така започнах през 2014 г.). И двете опции ви изстрелват с много малко разходи.

Що се отнася до инструментите, ви трябват няколко основи, за да продължите. Компютър, смартфон (от който вероятно четете това), кутии, лента, принтер, хартия и адреси с етикети. Има още инструменти, които можете да добавите по пътя, но за да стартирате всичко, от което се нуждаете, са тези основи и някои елементи, които искате да продадете.

Сумирането на разходите за няколко офис консумативи и джаджи е само промяна в джоба в сравнение с разходите, необходими за стартиране на повечето други бизнеси. Да не говорим, че няма да имате служители, на които да плащате!

2. СТОТИЦИ МИЛИОНИ ПОТЕНЦИАЛНИ КЛИЕНТИ

Едно от най-лошите неща за стартиране на нов бизнес е да се опитвате да намери клиенти.

Когато продавате на Amazon, никога не трябва да търсите клиенти. Клиентите вече купуват в Amazon. Amazon непрекъснато работи върху разпознаването на марката и привлича нови купувачи, които да се присъединят към тяхната платформа.

Amazon сега претендира за 49% от всички продажби в електронната търговия в САЩ. Това означава, че всяка друга платформа за електронна търговия разделя останалите 51%.

Така че Amazon е мястото, което трябва да бъдете, ако искате най-потенциалните купувачи за вашите продукти. Това означава, че всичко, което трябва да направите, е да получите продуктите, които клиентите искат, а Amazon ще се справи с останалото!

3. PRIME ЧЛЕНОВЕТЕ НА AMAZON СА НАЙ-ДОБРИТЕ КУПУВАЧИ В СВЕТА

Amazon има малко измами в цифровите си ръкави, които другите пазари просто нямат. Основни купувачи.

Членовете на Amazon Prime са едни от най-добрите, най-лоялните купувачи в света. Тези членове с радост плащат 119 долара годишно за достъп до непрекъснато нарастващите предимства на Amazon.

Когато бях нов продавач, единственото истинско предимство беше безплатна 2-дневна доставка. Това със сигурност все още е на разположение и си заслужава самооправданието. Но сега Prime Членството включва Много повече:

 • Безплатна 2-дневна доставка
 • Безплатна доставка за един ден в избрани части на страната
 • Безплатен достъп до услугите за стрийминг на Prime Video, Prime Music, и Twitch Prime
 • Първокласни оферти и специални цени
 • Отстъпки при пълноценни храни

Има и десетки други награди, хората имат много причини да станат членове на Prime.

Но не приемайте думата ми за това (въпреки че от години съм основен клиент). Новите данни разкриват, че сега има 100 милиона членове на Amazon Prime.

И тези 100 милиона членове са отлични купувачи. Основните членове харчат средно 1400 долара годишно в Amazon. Това е двойно повече от 600 долара, изразходвани от обикновенните купувачи в Amazon.

Може би си мислите: „Страхотно, това е добра новина за Amazon. Какво за мен?”. Е, ако основните членове искат безплатна 2-дневна или една и съща доставка, те могат да изберат само да купуват продукти, отговарящи на изискванията за премиер. Това означава, че те предлагат само оферти за пазаруване от продавачи на FBA (Fullfilment by Amazon) или FBM (Fullfilment by Merchant) като вас.

4. Не е необходимо да изграждате собствен сайт

Когато говоря с хората за започване на онлайн бизнес, едно от първите притеснения е, че те не знаят как да проектират уебсайтове. Уебсайтът отнема много време и пари предварително, за да изглежда добре и готов да продава продукти.

Когато продавате на Amazon, не е необходимо да имате собствен уебсайт! Нито едно от нещата, които са свързани със притежаването на уебсайт: Без хостинг, без SEO, без сигурност, без имейл списък (всичко това струва $$$). Amazon вече се нарежда близо до номер едно за повечето неща, така че тежката част е свършена!

Не е нужно дори да създавате свои собствени страници с продукти НА Амазон! Всички продавачи споделят една и съща продуктова страница, така че не е нужно да правите снимки или ключови думи за изследване. Единственият път, когато трябва да създадете страница с продукти, е, ако пускате на пазара собствените си продукти. Но това е за малко по-напреднали и дори не е нужно да се притесняваме за това в този момент от играта 🙂

5. Започвате да вадите пари – Бързо.

Досега трябва да сте разбрали, че изграждането на бизнес в Amazon е чудесна възможност. Но каква е целта номер едно за стартиране на бизнес? Да печелете пари разбира се!

Когато продавате в Amazon, можете да започнете да печелите пари бързо. Често пъти в рамките само на няколко седмици. Нашите ученици често ни уведомяват, че са направили първите си продажби в рамките на дни от получаването на първите си пратки от складовете на Amazon или от публикуването на първите си продукти.

Това може да сте вие:

 • Ден 1 – Решавате да започнете бизнес в Amazon
 • Ден 2 – Намирате продуктите които да продавате
 • Ден 3 – Изпращате тези продукти в Amazon
 • Ден 8 – Amazon получава вашите продукти и продуктите излизат на живо в Amazon.com
 • Ден 8-9 – Клиентите купуват вашите продукти
 • Ден 11 – Amazon депозира пари от вашата продажба в акаунта ви (парите обикновено са налични за теглене на всеки 2 седмици)

Представи си това! За по-малко от 2 пълни седмици бихте могли да ви очакват първите продажби и печалби във вашия акаунт!

Всъщност, на нашата студентка от обученията Мила, бяха необходими малко повече от две седмици, за да достигне 1000 долара в продажбите.

6. Огромно поле за развитие

Платформата на Amazon предлага равни условия за големи продавачи и нови, малки продавачи. Тъй като има много малък акцент върху Отзивите на продавача (за разлика от eBay), купувачът е също толкова вероятно да купи от съвсем нов продавач.

Ако продавате на собствения си уебсайт, никога няма да можете да се конкурирате с по-големи, по-утвърдени компании. Никой няма да забележи вашите „мрачни“ продукти, ако уебсайтът ви е на страница 37 от Google!

Когато започнете да продавате в Amazon, можете да започнете наистина, наистина малки. Не е нужно да имате хиляди продукти или облицовани пари за реклама. Ако можете да намерите около 10-30 артикула за продажба, можете да ги изпратите в Amazon и да започнете да залагате на продажбите.

7. Най-доброто преживяване за клиента

Една от причините Amazon да е толкова популярна е, защото те доставят звездно изживяване при пазаруване за клиента.

Първо, те предлагат безумно бърза доставка. Знам, че сега, когато пазарувам на места, различни от Amazon, аз съм супер разочарован от бавната доставка (и бавно имам предвид 4-5 дни!).

Но те също позволяват супер лесни възстановявания и връщания на стока при нужда. Никой не иска да се налага да прескача обръчи или да чака седмици, за да си получи парите.

Така, че клиентите на Amazon като цяло са щастливи клиенти. И това е така, защото Amazon е отговорен за предоставянето на обслужване на клиентите, дори и за трети страни.

Ние предлагаме продуктите, а Amazon се справя с почти всичко останало! Освен няколко имейла на клиенти, които се плъзгат през системата, Amazon ще се погрижи за запитванията на вашите клиенти. Ако вашите купувачи имат проблем с поръчка или се нуждаят от промяна на адреса им за доставка, всичко отива директно в Amazon!

Те се справят с всички аспекти на връщането и възстановяването на суми за продавачите на FBA. Ако клиентът трябва да върне даден артикул, той го изпраща до склад в Amazon, а не до вашата къща. А Amazon ще се справи с въпроса за връщането на начина на плащане на купувача, така че да не се налага да се занимавате със сложни търговски сметки.

8. Не сте длъжни да произвеждате продукти

Някои хора много харесват идеята за изграждане на продуктова линия и маркетинг на нея. Лично аз обичам да продавам продуктите, които други хора вече са създали и пуснали на пазара. Изработката на продукт идва с много време и пари. Искаме да можете да изградите вашия бизнес в Amazon бързо и ефективно.

Ето защо ние преподаваме Retail Arbitrage (FBM) в нашите курсове в Надомна работа като основен начин да намерите продукти. Тя позволява на новите продавачи да имат ниски начални разходи и бързи продажби.

Защо да започнете да произвеждате свои собствени продукти, когато има много предмети на местно ниво на отстъпка, магазини за ликвидация, икономии и други, които могат да бъдат препродадени лесно! Нека големите компании вършат скъпите неща.

Да речем, че сте харесали играчка при един от доставчиците за $10, можете да я пуснете за продажба в магазина си. Това по никакъв начин не ви ангажира да я купите, всичко се случва когато ваш клиент плати за съответната стока! Вие използвате неговите пари като залагате цена от примерно $20 за продукта която ще покрие вашите разходи за продукта, доставка и таксите. Разликата е за вас!

Освен, че печелите от всяка поръчка, ще ви научим да спестявате с гифт карти и 3 различни метода които гарантират не по-малко от 20% profit margin всеки месец!

Звучи твърде добре? Всеки един от вас може да го прави. Всичко от което се нуждаете е комютър, интернет правилна насока и мотивация!

9. Репутацията на Амазон се прехвърля върху вашият Магазин

Amazon има много добра репутация в очите на купувачите. Когато клиентите пазаруват в Amazon, те се чувстват уверени, че ще получат автентични продукти и че ще ги получат след 2 дни. Те също така вярват, че информацията за кредитната им карта е защитена и че няма да получават спам имейли от продавачите.

Това е различно при много онлайн магазини! Вижте, аз обичам eBay, но никога не знаете кога нещо, което купите там, ще отнеме седмици, за да пристигне или да се появи миришещо на цигарен дим и мокри кучета.

Или помислете за всички продукти, които виждате, продадени в Instagram и Facebook. Вероятно получавате реклами през цялото време за неща като сладки чаши или предмети за домашен декор. Може да изглеждат като добра покупка, но много от тези продукти всъщност се доставят от Китай. Биха могли да отнемат месеци, за да пристигнат или да бъдат нокаути.

Както и да е, когато някой пазарува в Amazon, той просто не трябва да се тревожи за такива неща. И когато хората купуват вашите продукти в Amazon, вие получавате цялата полза от голямата им репутация.

10. Вие сте напълно не зависими от локацията си.

Търговците в повечето от методите за продажба: Retail Arbitrage, Online Arbitage, FBA, FBM, OA, RA, PL, CD, Flips, WHSL могат да продават в Amazon.com от всяка точка на Света.

Тъй като не е нужно да изпращате директно до клиенти, можете да продавате продукти и да развивате бизнеса си, дори когато сте на път. Често съм на почивка по цяла седмица или повече и продажбите ми в Amazon продължават да се увеличават.

Можете дори да сте продавач в Amazon FBA на пълен работен ден, ако живеете по независим начин на живот на място. Вижте това семейство от 4 души, което управлява амазонски бизнес от RV, докато пътува на пълен работен ден!

11. Изпращайте по-малко и продвайте повече с неограничени възможности за надграждане!

Истинската красота на пазара на Amazon е, че Amazon прави всички тежки повдигания, когато използвате тяхната програма.

Когато поръчката е платена и е готова да бъде изпратена на клиент, Amazon го изпраща! Те намират кутиите с подходящ размер и изтеглят продукта от рафтовете им. Те дори покриват разходите за 2-дневна или еднодневна доставка.

Това означава, че можете да прекарате времето си съсредоточено върху аспектите, които печелят пари в бизнеса (закупуване на инвентар) и почти няма време за скучни неща като имейли за обслужване на клиенти, възстановяване на суми, закупуване на опаковки с балончета и извършване на безкрайни пътувания до пощенската станция.

Научих това по трудния начин, когато започнах да продавам на eBay. Не успях да разрасна бизнеса си до нивата, които исках, докато самостоятелно се справях с цялата поддръжка на клиенти и опаковки. Как щях да изпращам 30+ продукта на ден ?!

Веднага след като напуснах eBay и започнах да използвам Fulfillment от Amazon, това вече не беше проблем!

FBA е един от най-мащабируемите бизнес модели. Колкото повече инвентар купувате и изпращате, толкова повече пари правите! А служителите на Amazon (и роботите) вършат по-голямата част от тежката работа за вас 🙂

Ако всичко това звучи твърде хубаво, това е защото е! Знам, че звучи като вълшебно понякога! Тук е момента в който ще ви насоча към секцията от курсове и обучения в която може да научите повече за всеки един бизнес модел в Амазон.

Categories:

2 коментара

 1. Някой купувал ли е курсовете? Струва ли си времето и парите, това което гледах в ютуб и четох по чужди сайтове се потвръждава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Почакай!Запиши се за да си в крак с последните тенденции в онлайн бизнеса.

Ще получавате безплатни материали веднъж в седмицата и новини свързани с най-интересните и нови начини за печелене на пари онлайн, обещаваме да не спамим пощата ви с ненужни писма!